u039Du0395u039F.jpg

School Image

16



EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                              ΗΜΕΡ .     :  01-06-2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                                                                   ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 105

ΠΕΡΙΦ/ΚΗ   Δ/ΝΣΗ     Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ          Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                ΠΡΟΣ      :    κ. ΚΩΝ/ΝΟ   ΤΣΙΠΡΑ                                  

ΔΗΜΟΣ:          ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΧΟΛΕΙΟ:       ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Διεύθυνση:     ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

Τηλέφωνο:      2631039357

Πληροφορίες: ΚΟΝΔΡΑΛΗΣ ΣΠ. , Δ/ΝΤΗΣ

 

Αγαπητέ κ. Τσίπρα

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και μαθήτριες του Γ/σίου Ευηνοχωρίου σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη γενναιόδωρη χρηματική χορηγία σας στο σχολείο μας, ύψους 2000,00 Ευρώ, για την πραγματοποίηση ποικίλων εκπαιδευτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η προσφορά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστούμε την επικρατούσα οικονομική δυσχέρεια και εξόχως συγκινητική, γιατί προέρχεται από ένα μαθητή του σχολείου μας, που αν και έφθασε ψηλά, δεν ξέχασε το Γυμνάσιο του χωριού του και θέλησε να το ενισχύσει, με περισσή ευαισθησία. 

Μεταξύ των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνταν, με τη συνδρομή του ανωτέρω ποσού, ήταν και η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου στη Γερμανία, το Μάρτιο του 2020. Η εκδρομή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των εκτάκτων συνθηκών εξαιτίας του Covid 19 και μετατίθεται η πραγματοποίησή της σε χρόνο που θα επιτρέψουν οι συνθήκες, σε ευρωπαϊκό, πλέον, επίπεδο.

Ευελπιστούμε κ. Τσίπρα, η προσφορά σας, να βρει μιμητές, γιατί περιφερειακά σχολεία, σε αγροτοκτηνοτροφικές περιοχές, όπως το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου, έχουν μεγάλη ανάγκη χρηματικής ενίσχυσης, ώστε να αναβαθμιστούν τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στο να υλοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, την ενημέρωση για εξαρτησιογόνες ουσίες και όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την νεολαία μας. 

                                                                              Ο Δ/ΝΤΗΣ

                                                                              ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

                                                                              ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ