u039Du0395u039F.jpg

School Image

16

 

   Ο Σύλλογος καθηγητών , οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου , σας ευχαριστούν για την πολύτιμη οικονομική  βοήθειά σας στη δύσκολη συγκυρία που αντιμετώπισε  το σχολείο μας , ύστερα από τη διάρρηξη που έγινε στις  21/2/2017 και που αποκτά ιδιαίτερη σημασία , δεδομένης της σημερινής οικονομικής κατάστασης.

              Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  την Ιερά  Μητρόπολη Αιτ/νίας και Ακαρνανίας που  μας συμπαραστάθηκε με πολλή αγάπη , την Ιερά  Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου , την εκκλησία του Ευηνοχωρίου και του Γαλατά, που η βοήθειά τους εκδηλώθηκε άμεσα. Επίσης, την Α' ΕΛΜΕ Αιτ/νίας για την πολύτιμη βοήθειά της και  τον  χαράκτη - ζωγράφο κ.Απόστολο Κούστα , που και αυτός εκδήλωσε τη  συμπαράστασή του με περισσή φροντίδα,επιμέλεια και καλλιτεχνική ευαισθησία. Τους  μαθητές μας, που κατανοώντας  την άσχημη περίσταση, βοήθησαν όπως μπορούσαν. Τέλος, και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το σχολείο μας.

Σημείωση: αναφέρουμε    ότι:                                                                                                 

ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ :       1)   774  ΕΥΡΩ  της Β΄ τάξης
                             2)   646 ΕΥΡΩ   της Α΄ τάξης
                             3)    65 ΕΥΡΩ  περίπου  των μαθητών σε κασετίνα

             ΣΥΝΟΛΟ: 1485  ΕΥΡΩ

                             4) ΛΑΠΤΟΠ  DELL inspirion 3542-7333  αρ.3410sxb2

                        με τα σχετικά περιφερειακά (ποντίκι,καλώδια ήχου,εικόνας,....)

                             5)  έγγραφα-αρχεία  ( κατεστραμμένα),ψηφιακή 
                             φωτογραφική  μηχανή ......

Τέλος, να συγχαρούμε την κ. Στέλιου Σοφία, η οποία κέρδισε και παρέλαβε από τον ίδιο τον χαράκτη - ζωγράφο κ. Απόστολο Κούστα, στις 21/3/2017 και ώρα 19.30, το έργο του που φέρει τον τίτλο "Ακροβάτες".