u039Du0395u039F.jpg

School Image

16

Μια υπέροχη βραδιά από τους μαθητές του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου

25-11-2016

Αύριο η χοροεσπερίδα του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου

Γνωριμία με την Άλκη Ζέη από το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου

Το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου ευχαριστεί την ΤΕΡΝΑ

Τον απολογισμό του για τον σχολικό εκφοβισμό της περασμένης χρονιάς έκανε το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου

Προβλημάτισε η εκδήλωση με θέμα τους πρόσφυγες στο Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου

27 Νοεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 25/11 οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου διοργάνωσαν χοροεσπερίδα στο Ραδιομέγαρο, στο Μεσολόγγι. Ήταν πράγματι μια επιτυχημένη εκδήλωση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μητέρες των παιδιών, που ετοίμασαν με αγάπη τα νοστιμότατα φαγητά και τα υπέροχα γλυκά. Συγχαρητήρια επίσης και στους μαθητές μας, που οργάνωσαν με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και μεθοδικότητα την άρτια αυτή εκδήλωση.

Μας εντυπωσίασαν, διότι συνεργάστηκαν και επέδειξαν ομαδικό πνεύμα σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. Τους μαθητές μας, που σημειωτέον δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους βοήθησαν, ακόμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήταν στο πλευρό τους.

Εμείς, οι καθηγητές τους, νοιώθουμε υπερήφανοι για τα παιδιά αυτά, τα παιδιά μας, που μας έδειξαν ότι στη σημερινή εποχή της κρίσης των αξιών και της απαξίωσης των πάντων υπάρχει ελπίδα, υπάρχουν νέοι, που μπορούν και θέλουν να προοδεύσουν, να πετύχουν και να χτίσουν έναν νέο κόσμο χαράς, αισιοδοξίας και αξιοπρέπειας. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά.

Οι καθηγητές σας