u039Du0395u039F.jpg

School Image

16

 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή σχολείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στη μαθητική ? εθελοντική δράση του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο «YouSmile» και αντίστοιχες οι διακρίσεις. 
Συγκεκριμένα, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας βραβεύθηκαν:
το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου στην κατηγορία «Παιδιά που βοηθάνε άλλα παιδιά» και το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στην κατηγορία «Ενήλικας που ενέπνευσε παιδιά». Παράλληλα, το ΓΕ.Λ. Ματαράγκας και το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέσπασαν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.
Συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους Σχολικούς Συμβούλους που είχαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τα σχολεία και τους παρείχαν υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της δράσης και τέλος, τους Διευθυντές των σχολείων που με τις ενέργειές τους διευκόλυναν τις διαδικασίες. 
Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους οι δράσεις είναι σημαντικές διότι προάγουν τις συνέργειες αναπτύσσοντας συγχρόνως και τησυναισθηματική νοημοσύνη των εμπλεκομένων. Λεπτομέρειες και περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα #YouSmileAwards
ΠΗΓΗ: Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας